Pennestreek
Over ape- en andere streken
Geknoei
vrijdag 13 april 2007 by Bart Linders in Over de site

Het blijft een beetje knutselen. Rechts, onder ‘Algemeen’, had ik een pagina misbruikt om een ‘Contact’-knop te maken die weer verwees naar mijn mail, maar die doet het niet meer. Mail nu via Over. De RSS link doet het wel. Die had ik tijdelijk uitgezet na klachten over het verschijnen van ‘programmacode’. Dat bleek XML te zijn. Wat verschijnt als je in Internet Explorer 6 (IE6) op die link klikt. En dat is wel weer logisch, want IE6 snapt geen RSS. Geloof ik. IE7 (jawel, Internet Explorer 7) snapt dat wel en dan werkt alles naar behoren.

Ik weet zelf next-to-nothing van RSS, en ben in dezen dus een slechte raadgever. Desondanks, voor alle ouderwetse IE6 gebruikers (7 is al sinds oktober uit): volgens mij moet je een RSS reader of zo hebben om iets met dat abonneren te kunnen. Of IE7 downloaden natuurlijk.

En voor iedereen die mij nu dingen over RSS uit wil gaan leggen: niet doen. Hou je in. Geen interesse.

 

edit: iemand enig idee hoe ik tegen WordPress kan zeggen dat ik mijn nieuwe berichten standaard links uitgelijnd wil hebben in plaats van uitgevuld? Ik blijf #%&! bezig!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 reacties

Ik wil je niet nog meer in de stress jagen 😉 maar het mailen via ‘Over’ werkt (ook) niet. Er staat een verkeerd mailadres. Er is een handige plugin voor een contactformulier.

RSS zijn 2 links, te weten 1 voor de berichten (Posts) en 1 voor de reacties (Comments). Ik ben met beide op je geabonneerd en die doen het prima.

Je berichten zijn trouwens links uitgelijnd. Is het bij jouw anders of heb je het reeds opgelost? Het staat namelijk in de CSS.

Voor hulp weet je me altijd te vinden. Ik kan er nu leuk over praten, maar heb ook nachten achter de PC gezeten om het uit te vinden. Ik vind dat nog steeds leuk om dingen uit te zoeken.

Dat mailen, da’s opgelost. Dat van die comment-RSS wist ik, maar ik vond het nog niet nodig om die aan te bieden.

Inderdaad zijn mijn berichten links uitgelijnd. Dat is omdat ik ze iedere keer handmatig links uitlijn. Ik zal S in de CSS duiken.

Gewoon even zoeken op ‘justify’ en veranderen in ‘left’.