Pennestreek
Over ape- en andere streken
Tekeningen
vrijdag 24 augustus 2007 by Bart Linders in Over schrijven

Gisteren ben ik bij ‘mijn’ tekenaar langsgeweest. Ik geloof dat we er wel uit zijn en de definitieve figuurtjes hebben voor bij de Aap-verhalen. Hij had inmiddels 16 tekeningen, bijna schilderijtjes, bij de eerste vier verhalen gemaakt. Er zitten erg mooie bij en ik ben er blij mee. Ik heb ze meegenomen en weer een hele stapel verhalen bij hem achtergelaten. Het is toch wel een soort eer dat iemand zoveel moeite wil doen om bij jouw verhalen mooie tekeningen te maken. Alvast heel hartelijk bedankt, Herke!

Opmerkelijk: thuisgekomen merkte Afke precies dezelfde dingen op aan de tekeningen als ik: dezelfde details, dezelfde voorkeuren.

Blijf ik achter met een nieuw probleem: sommigen zitten te springen om tekeningen te zien. Mijn tekenaar werkt bij vorokeur analoog, deze website digitaal, en de benodigde vertaalautomaat heb ik nog niet. Nog een paar dagen geduld, dan is hopelijk de scanner binnen en kan ik tekeningen plaatsen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reacties

Tof! Ik ben zeer benieuwd.

Ben zeer benieuwd naar de afbeeldingen 😀