Pennestreek
Over ape- en andere streken
Tekening!
dinsdag 28 augustus 2007 by Bart Linders in Over schrijven

Vanmiddag heb ik een scanner gekocht. Ik had gek genoeg nog nooit met zo’n ding gewerkt. Wel praktisch eigenlijk, en zo duur is dat allemaal niet meer. Enfin, ik kan nu de tekeningen bij de verhaaltjes inscannen.

Blijft natuurlijk ,dat bij een nieuw verhaaltje niet zomaar tekeningen zitten: dat komt veel later pas want op het moment dat ik een verhaaltje post, gaat het ook naar m’n tekenaar. Jullie lezen ze dus vers van de pers en voordat er tekeningen zijn.

Anyway, hierbij dan een van de tekeningen voor het verhaaltje dat ik als eerste schreef (voor het gemak heb ik ze niet chronologisch gepost 🙂 ), namelijk Banaan. Zie het maar als een zoethoudertje: ik geef natuurlijk niet alles zomaar weg. Ik ben er wel bere apetrots op.

scan20002.JPG

Eet smakelijk!

tekenaar Herke

Zo, nu kunnen dat apparaat en ik elkaar eens rustig leren kennen, zonder dat mijn fans in mijn nek hijgen…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 reacties

tekening met mooie kleuren, heeft iets subtiels, net als verhaaltjes, tegelijkertijd ook duidelijk.

Super! Ik zal me inhouden wat betreft zeuren vragen om meer tekeningen. Wel heel cool!

hulde….leuk, heel kleurrijk, en heel fantasierijk. En vooral ook speels en vrolijk, daar moet ik zelf nog naar op zoek bij mijn verhaaltjes..
Hoe dan ook:
schot in de roos, vriendje!
Nico.