Pennestreek
Over ape- en andere streken
Legoland
zaterdag 28 juni 2008 by Bart Linders in Persoonlijk

We zijn alweer een paar dagen terug, maar ik liep nog wat achter. Bovendien heb ik het Niels beloofd: een kort verslagje van  Legoland, waar we vorige week vrijdag zijn geweest. Dat kan natuurlijk niet missen, als je met kinderen naar Denemarken gaat.

We keken onze ogen uit naar al dat moois, gemaakt van Legosteentjes. Oorspronkelijk is het begonnen als en soort Madurodam van Lego, maar inmiddels is het een volwaardig pretpark. Ook al mag je op vertoon van je ANWB-pas de tweede dag gratis, wij zijn gewoon één dag geweest. Dat is niet genoeg om alles te zien, maar meer dan zat voor Josefien, die helemaal afgedraaid was van alle indrukken. Al die autootjes, treintjes, bootjes, vliegtuigjes en achtbanen waar je in kunt – én mag! Er is echt ontzettend veel te doen, ook voor kinderen van haar leeftijd. Uiteindelijk was ze om een uur of half vier áf, dus zijn we weer gegaan.

Ik heb me in de LegoShop goed in weten te houden: ik heb deze, deze en deze allemaal laten staan – ook al viel dat niet mee. Als ik nog een keer geld over heb (whenever that may be…) dan bestel ik  deze, een soort poppenhuis voor jongetjes. Adviesleeftijd 16+, dus geen smoezen dat het voor Josefien is: gewoon voor mezelf 🙂 .

Josefien heeft uiteraard wel haar eerste (eigen) lego-doosje gekregen. Ze was er helemaal verrukt mee. Wacht maar tot ze ziet hoeveel Lego er thuis op haar staat te wachten 😉

legoland2.JPG

Deze wilde ik wel meenemen…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reacties

Kijk, alleen daarom alleen al wil ik nog een keer op vakantie naar Denemarken.

Ik vind het wel goed dat je zelf niets hebt gekocht, zou mij waarschijnlijk niet gelukt zijn.

Wat is het programma voor de rest van de vakantie?

Inmiddels zijn we weer thuis, maar er komt in ieder geval nog een verslag van een bijzonder dierentuinbezoekje.