Pennestreek
Over ape- en andere streken
Alela Diane
vrijdag 11 april 2008 by Bart Linders in Muziek

Naar aanleiding van mijn vorige post kreeg ik het volgende commentaar van een collega - die ik verder niet bij naam zal noemen: ‘Goh, dan ben je weer bij een concert geweest van… en dan komt er een naam waar niemand ooit van gehoord heeft…’

Wel, anonieme collega, als mijn rug voldoende hersteld is, morgenavond weer eentje: Alela Diane speelt in jouw eigen Utrecht, in Tivoli – De Helling. Een erg slecht en onfatsoenlijk iemand heeft besloten dat diezelfde avond, op ongeveer hetzelfde tijdstip, The Presidents of the USA ook in Tivoli spelen, maar dan aan de Oudegracht. Blijkbaar bestaan die nog steeds, en maken ze ook nog steeeds plaatjes. Ik heb echter gekozen voor het jong bloed, en met enige spijt moest ik dus de Presidenten laten schieten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 reacties

Wie is de eikel?

Ik heb even de dame haar website bezocht, maar dat eerste plaatje…? Allerlei roestige dingen? Is dat tekenend?

Niettemin delen we de interesse om concerten te bezoeken en uiteraard moet je kiezen voor de muziek van je eigen keuze. Er is tenslotte genoeg.

Ik wens je veel plezier. Wellicht kom ik je naderhand nog tegen in de stad.

Waar zit je? Kom ik mischien nog ff langs…

uhhh… inmiddels weer thuis achter de PC. Volgende keer maar even via SMS proberen.

Aha, een misverstand: Alela, en ik dus ook, is hedenavond in Utrecht. En jij?

Vanavond nog geen plannen, maar ik denk dat ik nog wel even in de stad ben. Zal dan toch maar de telefoon meenemen voor een eventuele borrel.