Pennestreek
Over ape- en andere streken
Dit is de PVV
vrijdag 26 november 2010 by Bart Linders in Ik vind

Van de zeven kamerleden die ooit veroordeeld zijn, zijn er vijf van de PVV. En dan tellen we deze niet mee, want opgestapt. En dit ook niet, want niet veroordeeld. Oh, en deze ook niet, want principiele bezwaren tegen antwoord geven.

En dan zijn er ook ook die vage vogels die nog voor de verkiezingen van de lijst werd afgevoerd.

Ondertussen is Geert het meer dan zat. Maar ja, je kunt dat nou allemaal PVV-bashen noemen; de PVV geeft daar zelf alle aanleiding toe. Meer dan een vijfde van de PVV kamerleden heeft een veroordeling achter zijn naam.

Ik zou het ook niet heel leuk vinden als ik Geert was. Aleen is boos worden op de media wel een beetje makkelijk. Het gaat namelijk niet om insinuaties, maar om feiten. Het zou Geert dan ook sieren als hij boos op zichzelf werd dat hij het zover heeft laten komen.

Hoe dan ook, door de krappe meerderheid van de gedoogcoalitie kan Geert dat tuig zelfs niet wegsturen. En Lucassen bijvoorbeeld, heeft geen zin om te vertrekken. Dus blijft hij. Kan hij zijn backbenchersbonus van 93.000 euro gebruiken om zijn financiele positie aan te zuiveren en zijn uitkering terug te betalen.

Citaat uit het PVV-verkiezingsprogramma: “Onze straten worden geteisterd door tuig”. Nou, ons parlement ook…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.