Pennestreek
Over ape- en andere streken
De Telegraaf: de ranzigste krant van Nederland
vrijdag 14 mei 2010 by Bart Linders in Ik vind

De integere kwaliteitskrant De Telegraaf heeft in het nationaal belang vandaag een fraai stukje onderzoeksjournalistiek laten zien. Volkomen onbedoeld kregen zij gisteren Ruben aan de lijn, de enige overlevende van de Tripoli vliegramp.  Uiteraard was dit geenszins de opzet van de betreffende journaliste, die slechts uit belangstelling bij de dienstdoende arts naar Rubens gezondheid informeerde.

Omdat het in ons aller belang is te weten dat de benen van Ruben pijn doen, heeft de redactie met slechts de zuiverste motieven besloten deze kennis met ons te delen. Uiteraard heeft dit niets met sensatiezucht te maken; zoals wij allen weten is De Telegraaf daar ten enen male wars van.

Dus de volgende keer dat deze gewetenskrant u toespreekt over waarden en normen, dient u goed op te letten, in de wetenschap dat zij in dit opzicht ook aan zichzelf hoge eisen stelt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

1 reactie

Hier in de USA was dit onderwerp ook uitgebreid in het nieuws. De nieuwszenders hier hadden ongeveer dezelfde mening als jij. Waarschijnlijk omdat CNN niet eerder was 😉 Het nieuws is nu over naar een dode vrouw opgevouwen in een koffer aangespoeld in San Francisco Bay.