Pennestreek
Over ape- en andere streken
WK Voetbal 2018
vrijdag 19 oktober 2007 by Bart Linders in Columns

KNVB-pipo Henk Kesler wil graag het WK voetbal 2018 organiseren, samen met België. Als dat nog bestaat tegen die tijd. Tegelijkertijd wil FIFA-pipo Sepp Blatter dit soort evenementen niet meer toewijzen, maar bij opbod verkopen aan de hoogste bieder. Hoewel Blatter ongetwijfeld prachtige menslievende motieven heeft voor dit plan, zal hij niet ontkennen dat de FIFA als bij-effect wat meer zakgeld krijgt. Gelukkig maar, want ze konden het goed gebruiken.

Henk Kesler hoeft geen smeergeld meer te betalen campagne meer te voeren, hij moet gewoon grof dokken. Maar: “Als elke Nederlander nu 10 euro stort, dan zijn we met 160 miljoen in de pot goed op weg”.

Ik dacht nog even dat hij verkeerd geciteerd was, maar onderaan dit stukje van zijn eigen hand staat het echt… Heeft die man nou serieus het idee dat Nederland zit te wachten op een WK Voetbal? En daar nog voor wil betalen ook? Van welke planeet komt die vent in hemelsnaam? Oh, ongetwijfeld zal de plaatselijke horeca er wel bij varen. Laat hij daar dan ook gaan bedelen, en niet bij mij, die er niets wijzer van wordt en er geen zin in heeft. Wat een brutaliteit.

Aan de andere kant, als dit soort krankzinnige oproepen werkt, dan wil ik ook wel een graantje meepikken. Bij deze dus mijn oproep:

Geliefde landgenoten. Ook ik wil, net als Henk, een nieuw speeltje. Helaas worden deze speeltjes niet toegewezen, maar verkocht. Het spreekt voor zich dat als het enigszins kan deze Hallberg Rassy natuurlijk aan mij moet worden toegewezen! Als elke Nederlander nu 10 eurocent stort, dan zijn we met 1,6 miljoen in de pot goed op weg. Dan kan er ook nog een spinaker af, en bent u nog steeds 100 maal goedkoper uit dan bij collega-clown Henk.

Ben benieuwd…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/d/pennestreek.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 reacties

……….. geef je banknummer maar door, dan stort ik wel.

Ik stort ook gewoon.

[…] van deze man. Eerder al suggereerde hij om ons allen geld uit de zak te kloppen voor zijn eigen feestje; nu vind hij politiemensen ‘verwende kereltjes’. Hij is boos omdat de politie niet komt […]